top of page

Bag om fonden

FOLKENE BAG

Thomas Visti

PARTNER / ADVISOR

BIO

Thomas tilfører stor international erfaring fra Danmarks absolut største robotsucceser Universal Robots (UR) og Mobile industriel Robots (MiR) som medejer, samt henholdsvis CCO og CEO.

Thomas har et stærkt indgående kendskab til robotbranchen og de markedsmæssige forhold, der gør sig gældende for en succesfuld, langsigtet forretningseksekvering.

Thomas vil bistå investeringsprocessen i identifikationen af de fremtidige trends og de markedsforhold, der gør sig gældende i både screening af markedet og de endelige porteføljeselskaber.

thomas-visti.jpg
linkedin-icon1.png
linkedin-icon2.png
lasse-kieffer.jpg

Lasse Kieffer

PARTNER / ADVISOR

BIO

Lasse er elektronikingeniør og teknisk nørd, som både favner robotteknologi ned til enkeltkomponenter, og samtidigt forstår det brede billede.

Lasse har over 10 års erfaring med udarbejdelse af internationale standarder for robotter, og er desuden formand for Dansk Standards robotik-komite.

Da Universal Robots blev solgt i 2015 var elektronikken i samtlige solgte robotter alene designet af Lasse. Dyb hands-on erfaring har givet Lasse en indsigt og holdning til, hvilke teknologier der er upcoming, og har potentiale til at blive vindere på 5 års sigt.

Lasse vil med sin erfaring og dybdegående kendskab til teknologien være den teknisk engagerede i teamet.

linkedin-icon1.png
linkedin-icon2.png

SØREN SCHMIDT

DIREKTØR OG PORTEFØLJEMANAGER

BIO

Porteføljemanagement og investeringsrådgivning.

I over 10 år har Søren forfinet en fundamental investeringstilgang, der trækker tråde tilbage til de klassiske investeringsdyder fra ”value-tankegangen”.

Søren vil stå for den daglige drift og den generelle due diligence af porteføljeselskaberne, samt monitorering af strategien og porteføljestrukturen.

linkedin-icon1.png
linkedin-icon2.png
mail-icon1.png
mail-icon2.png
soeren-schmidt.jpg
robot-valley-capital-tanken-bag.jpg
Tanken bag fonden

Ideen om en investeringsfond opstod ud fra en forestilling om et traditionelt family office koncept, hvor vi investerer vores egne penge. Vi har i den anledning valgt en konstellation, hvor andre også kan få mulighed for at være med på denne rejse.  

Fonden har til hensigt, at give en langsigtet koncentreret og branchenær eksponering til robot og automationsindustrien, via børsnoterede selskaber.  

Partnerne bag fonden, Thomas Visti og Lasse Kieffer, har tilsammen over 25 års erfaring med at drive og vækste robot og automationsselskaber. ”Vi har set hvad der virker i markedet, og hvad der ikke gør, og den viden vil vi bruge, når vi investerer.”

Teknologi bliver mere kompleks og stadig sværere at lave. Robot og automation er ikke længere blot jern og servodrev, men indeholder i stigende grad højteknologiske sensorer og computerteknologi. Vi vil gerne investere bredt i dem, der har den bedste teknologi fremadrettet. 

Den store vækst i robotter skyldes ikke blot øget efterspørgsel, men ny teknologi inde i robotterne, og dermed en langt bredere anvendelse af robotter. Vi investerer ikke blot i robot-selskaber, men fokuserer også på de mindre kendte underleverandører, som muliggør dette teknologiskifte.  

Der vil blive udøvet aktive investeringsbeslutninger, med afsæt i nogle konservative fundamentale forretningsprincipper, kombineret med et nært branchekendskab. Dette skal skabe nogle opportunistiske, langsigtede investeringsbeslutninger ud fra det rette mix mellem risiko/afkast potentiale.

struktur.png
TANKEN BAG
bottom of page